De kunst van presteren

kunstvanpresterenHet leveren van prestaties wordt maatschappelijk gezien steeds belangrijker. Maar het is opvallend dat de ene persoon beter presteert dan de andere. Hoe is dat eigenlijk te verklaren? Wat is de sleutel tot succesvol presteren?

Volgens Henk Kraaijenhof is succesvol presteren een “way of life” een levensstijl. In ‘De Kunst van Presteren’ zet hij zijn visie uiteen op deze levensstijl, die uiteindelijk tot een hoger prestatieniveau leidt. Zijn verhaal geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor managers, politici, wetenschappers en militairen.

Henk Kraaijenhof, voormalig coach van vele topsporters op het hoogste internationale niveau, betrekt in zijn visie op presteren uiteenlopende vakgebieden, van motivatie en voeding tot psychologie en stress. Het is deze combinatie die de visie van Henk Kraaijenhof zo uniek, ja zelfs revolutionair maakt. Zo ontdekte hij het ‘prestatiehormoon’ , de succesfactor om tot presteren te komen.

In ‘De Kunst van Presteren’ verklaart Henk Kraaijenhof de “drive” van het presteren. Op een heldere en toegankelijke manier vertelt hij hoe iedereen(!) tot betere prestaties kan komen. Met iets meer inspanning en wat meer kennis van zaken kan iedereen beter presteren. Ook u kunt tot topprestaties komen. Hoe? Heel eenvoudig door dit boek te lezen.

U kunt dit boek bestellen via deze website.

Titel : De Kunst van Presteren
Auteur : Henk Kraaijenhof
ISBN : 9073296307

© VortX