Over Vortx

Vortx richt zich op mensen die bewust omgaan met hun vitaliteit en gezondheid en die het beste uit zichzelf willen halen. Wij balanceren immers allemaal tussen hoe hard we werken en hoeveel we rusten en ontspannen. Vitale mensen worden niet gauw uit balans gebracht en als dat toch gebeurt, dan vinden zij het evenwicht weer snel terug. VortX brengt uw vitaliteit in kaart en helpt u op een eenvoudige manier de balans in uw vitaliteit te herstellen en te behouden.

Wie is Henk Kraaijenhof?

Henk Kraaijenhof geniet internationale bekendheid als trainer en adviseur van internationale topsporters, teams en bonden. Aangezien stress en vermoeidheid de twee vaste metgezellen van de topsporters zijn, heeft hij zich de laatste 15 jaar verdiept in het diagnosticeren en behandelen van stress- en vermoeidheidsklachten.

Henk is een “out-of-the-box” denker. Door zijn unieke en scherpe kijk op een breed scala van onderwerpen is hij nationaal en internationaal een gevraagd presentator en spreker. En zeker ook vanwege zijn encyclopedische kennis op velerlei gebieden en zijn praktische aanpak en instelling.

Op het gebied van stress en vermoeidheid heeft het door hem uitgewerkte Vortx-concept het bepalen van stress en vermoeidheid aanzienlijk objectiever en daarmee effectiever gemaakt. Vortx kwantificeert stress (wat is nu “een beetje gestresst”)  en kwalificeert vermoeidheid (wat is moe, welk meetbaar fysiologisch systeem is moe).

Lees ook de blog van Henk: Helping the best to get better!